Blog

Nieuws en feitjes

En ook deze pagina kan niet missen op een website: een BLOG! Volg hier het nieuws omtrent vd Velde Webdesign ©. Interessante en handige feitjes en weetjes komen op tafel voor jouw webdesign. Er zijn genoeg onderwerpen of ervaringen om over te praten. Daarom zal ikl ze hier met je delen. Wanneer je vragen hebt, kun je altijd bellen naar 070-2210456, mailen naar info@vdvelde-it.nl of stuur een bericht via mijn contactpagina.

Wat is het belang van een blog? Heeft het nut om een blog bij te houden? Natuurlijk! Ten eerste kun je er al je nieuws kwijt en ten tweede is het goed voor het gevonden worden in Google. Door middel van de juiste trefwoorden en de juiste instellingen in de plug-in Yoast, helpt dit jou om hoger in Google te komen. Een blog bijhouden is lastig, verzin telkens maar eens iets nieuws. Dat is een feit. Maar wees creatief en probeer dus vaker iets te plaatsen in je blog en ook op Social media zoals Facebook en Instagram. Uiteraard geldt: daar waar jouw doelgroep zich bevindt.

Er zijn diverse manieren om te posten op Social Media. Wist je dat Facebook en Instagram al een geruime tijd de applicatie Business Suite hebben? Daar kun je op beide kanalen tegelijkertijd een bericht plaatsen. Zeker handig!