Wat kost het

Webdesign

One Page

Een One Page website kan voor veel mensen interessant zijn. Simpel en gebruiksvriendelijk; bezoekers vinden het interessant om op jouw website te blijven. Door het alleen maar naar beneden scrollen kan jouw product of dienst hen blijven boeien en zo worden ze dus verleid. Een One Page website is zeer zeker geschikt als jouw online visitekaart. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de website van Sandra Dierx uit Amsterdam.

Multipage Website

De naam zegt het al, jouw website bestaat simpelweg uit meerdere gescheiden pagina’s. Alle pagina’s zijn nader bespreekbaar en afhankelijk van elkaar te ontwerpen. Uiteraard zit er altijd een structuur in, het dient overzichtelijk en functioneel te zijn. Mooie sliders, kolommen met tekst, buttons om jouw klant te verleiden. Een website met meerdere pagina’s, zoals Kwaliteitszorg VO, biedt meer mogelijkheden dan een One Page website. Deze vorm van webdesign is overigens aantrekkelijker voor Google.

Re-Design

Jouw website heeft een opfris beurt nodig? Je website heeft een nieuwe look nodig of is simpelweg nog gedateerd en uit de vorige eeuw? Dan kan ik je zeker helpen. Ik doe een gratis check op jouw website en maak een offerte naar aanleiding van jouw wensen en eisen en uiteraard mijn ideeën. Overal is een mouw aan te passen. Daar komen we zeker uit. Een voorbeeld is de website van Monique. Neem gerust een kijkje.