Wat kost het

Webdesign

One Page

Een One Page website kan voor veel mensen interessant zijn. Simpel en gebruiksvriendelijk; bezoekers vinden het interessant om op jouw website te blijven. Door het alleen maar naar beneden scrollen kan jouw product of dienst hen blijven boeien en zo worden ze dus verleid. Een One Page website is zeer zeker geschikt als jouw online visitekaart. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de website van Bureau Groot uit Alkmaar.

Multipage Website

De naam zegt het al, jouw website bestaat simpelweg uit meerdere gescheiden pagina’s. Alle pagina’s zijn nader bespreekbaar en afhankelijk van elkaar te ontwerpen. Uiteraard zit er altijd een structuur in, het dient overzichtelijk en functioneel te zijn. Mooie sliders, kolommen met tekst, buttons om jouw klant te verleiden. Een website met meerdere pagina’s, zoals de website van Sandra Dierx biedt meer mogelijkheden dan een One Page website. Deze vorm van webdesign is overigens aantrekkelijker voor Google.

Re-Design

Jouw website heeft een opfris beurt nodig? Je website heeft een nieuwe look nodig of is simpelweg nog gedateerd en uit de vorige eeuw? Dan kan ik je zeker helpen. Ik doe een gratis check op jouw website en maak een offerte naar aanleiding van jouw wensen en eisen en uiteraard mijn ideeën. Overal is een mouw aan te passen. Daar komen we zeker uit. Een voorbeeld is de website van Monique. Neem gerust een kijkje.

Webshop

Wil je een webshop? Wil je graag jouw producten verkopen op het grote internet? Ook dat kan vd Velde Webdesign © voor jou regelen middels WooCommerce. Een webshop met bestel- en betalingsmogelijkheden; alle betaalmogelijkheden kunnen erop gezet worden. Daarvoor maak ik gebruik van Mollie. Dit is een Nederlands bedrijf welke alles mogelijk maakt. Heb je productfoto’s? Heb je teksten? De voorwaarden blijven verder hetzelfde. Doordat er significant meer werk zit in een webshop, gaat dit volgens offerte. Als voorbeeld kijk eens op de webshop van PumpNutrition, Agosto Foods of De Horecabox.

Wat heb je nodig

Voor jouw website of webshop heb je simpelweg 3 dingen nodig:

  1. vd Velde Webdesign ©
  2. domeinnaam
  3. webhosting

Jouw domeinnaam (vertel deze nooit door voordat je deze geregistreerd hebt) is jouw website-naam. Deze domeinnaam is gekoppeld aan een stukje webhosting. Webhosting kun je zien als een stukje harde schijf met toegekend (werk)geheugen. Uiteraard komt er meer bij kijken; dit is de meest simpele uitleg.