Agosto Foods

vd Velde Webdesign

Agosto Foods is online! De webshop c.q. website is gerealiseerd. Het eindproduct mag er zijn en het design is door vele mensen als zeer leuk gekenmerkt. De webshop werkt en de eerste bestellingen zijn al binnen. Daarnaast heb ik diverse Social Media kanalen aangepakt, o.a. Facebook en Instagram. Google Mijn Bedrijf is gecorrigeerd. Google Search is standaard gerealiseerd, alsmede de monitoring van de website. De website van Agosto Foods is ook nog eens verhuisd van de ene naar de andere webhosting partij. Kortom, er is veel werk verricht!

Uiteraard zijn de eigenaren van pizzeria Agosto Foods zeer blij. Ik heb hen dan ook het hele bestelproces uitgelegd en ze weten hoe het werkt. De webshop is nog niet gereed. Waarom? Ten tijde van de realisatie waren er geen productfoto’s aanwezig. Deze worden nu stap voor stap gerealiseerd. Thuisbezorg.nl wordt in februari opgezet. Ze bezorgen nu ook en hebben nu een leuke actie! Wil je ook een heerlijke pizza, pasta of lasagne? Kijk gerust op hun website: https://agostofoods.nl. Je kunt hen ook bellen of whatsappen via: 06-20162286

Agosto Foods

Een goeduitziende en functionele website. Uitleg ontvangen zodat jij het snapt. Alles geregeld van A tot Z. Samenwerken om jouw plannen te realiseren. Afspraken nakomen.

Dat is toch wat jij wilt? Neem dan snel contact op met vd Velde Webdesign