De Horecabox

vd Velde Webdesign

De Horecabox is online! De webshop c.q. website is gerealiseerd. Een goeduitziende website met een topper van een webshop. De webshop werkt en de eerste bestellingen zullen snel binnenkomen. Daarnaast zijn de Social Media kanalen gelinkt en is er o.a. Mailchimp ingesteld. Dit is voor de nieuwsbrieven van De Horecabox. Google Mijn Bedrijf is ingezet en Google Search is standaard gerealiseerd, alsmede de monitoring van de website. Het eindresultaat mag er meer dan zeker zijn en geplaatste trots is dan ook zeker geboden!

Uiteraard zijn de eigenaren van De Horecabox zeer tevreden. Er is ook door hen veel werk verricht. Alle productfoto’s zijn keurig aangeleverd alsmede beschrijvingen en prijzen. Dit maakt het zoveel makkelijker. Ze bezorgen ook via PostNL en hebben met regelmaat een leuke actie! Ben je horecaondernemer en wil je ook besparen tot 40% in de aanschaf van noten, zaden en pitten? Kijk gerust op hun website: https://dehorecabox.nl. Je kunt hen ook bellen: 020-3697685 of mailen via: info@dehorecabox.nl

De Horecabox is met vrijwel al zijn producten DE goedkoopste aanbieder van Nederland maar het kan nog beter!!!

Wanneer jij als ondernemer in de markt bent voor afname van grotere aantallen per product of in de mix, dan denken zij heel graag met je mee. Standaard staat bij ieder product al de prijs voor een omdoos welke al significant scheelt met de KG prijs. Wil je nog gekker doen qua afname laat het hen dan weten, zij maken voor jou graag een offerte op maat!

De Horecabox

Een goeduitziende en functionele website. Uitleg ontvangen zodat jij het snapt. Alles geregeld van A tot Z. Samenwerken om jouw plannen te realiseren. Afspraken nakomen.

Dat is toch wat jij wilt? Neem dan snel contact op met vd Velde Webdesign