Hit and Run Vintage Store

vd Velde Webdesign

Hit and Run Vintage Store is online! De website is gerealiseerd. Het eindproduct mag er zijn en het design is door Vince goedgekeurd. Hij is er zeer content mee! De website werkt en het meest belangrijke, het weergeven van Instagram, wordt goed uitgevoerd. Zijn main stream verkoopkanaal is simpelweg Instagram. Een website kon niet achterblijven, maar hij wilde het simpel en duidelijk. Dat is gelukt! Google Mijn Bedrijf wordt nog gecheckt. Google Search is standaard gerealiseerd, alsmede de monitoring van de website. De website van Vince is duidelijk en overzichtelijk. Simpel, maar toch precies wat hij wilde. Happy! Bezoek gerust zijn website voor leuke spullen uit de jaren ’50, ’60 en ’70: https://hitandrunvintagestore.com

Hit and Run biedt een unieke selectie vintage meubels en kunstwerken aan uit de jaren ’50, ’60 en ’70 voor een eerlijke prijs. Zorg ervoor dat je regelmatig binnenloopt; nieuwe (oude) spullen worden dagelijks aan de collectie toegevoegd. Hit and Run doet ook aan inkoop.

Hit and Run Vintage Store

Een goeduitziende en functionele website. Uitleg ontvangen zodat jij het snapt. Alles geregeld van A tot Z. Samenwerken om jouw plannen te realiseren. Afspraken nakomen.

Dat is toch wat jij wilt? Neem dan snel contact op met vd Velde Webdesign