Waarom zou je het onderhoud en dus jouw geld (uit)besteden?

vd Velde Webdesign

Onderhoud website oftewel updates.

Jouw website heeft updates en onderhoud nodig. Je website is stuk gegaan en deze dient teruggezet te kunnen worden door middel van een back-up. Wordt jouw website gemonitord? Wanneer doet ie het niet meer? Ik kan dit allemaal voor jou regelen! Maar waarom zou je dit nu doen en het zelfs uitbesteden? Waardoor zet jij die ene stap?

Jij als ZZP’er of ondernemer hebt hier helemaal geen tijd voor of je hebt er geen zin. Je hebt niet alle know-how en je hebt niet alle mogelijkheden in jouw bereik om bovenstaande te kunnen uitvoeren. Jij weet soms niet wat een update doet of je weet niet wat de impact is en je denkt van: “Laat maar, het komt wel”.

En daar gaat het dus mis. Wanneer jij een tijdje geen updates uitvoert, kan het op een moment zo zijn dat bepaalde onderdelen van jouw website niet meer met elkaar kunnen samenwerken. BAM! Daar gaat je website naar de Filistijnen! Of nog erger, je wordt gehackt..

Je kunt deze updates voor jouw thema en plug-ins wel zien als het updaten van een Windows laptop. Doe je het een tijdje niet of doe je het op de verkeerde manier, dan gaat je laptop niet meer aan enz. Vraag maar een dame genaamd Fay. Halllooooo Fay :)

Wanneer ik jouw inloggegevens heb gekregen, kan ik op jouw website inloggen en de updates uitvoeren. Uiteraard zal jouw webhosting jou voorzien van een back-up, maar ik stel een back-up in welke, elke week, op zondag naar mijn Dropbox wordt gezet. Zo ben jij dubbel zeker van je zaak. Uiteraard is dit, middels mijn Privacy-beleid, AVG-proof!

Techniek blijft techniek zeg ik maar altijd!