Informatief!

vd Velde Webdesign

Informatief en correcte informatie van een kenner. Michel van websiteoffertes.nl heeft een leuke en vooral informatieve blog post gemaakt over de kosten van een website of webshop. Websiteoffertes.nl is een partner van vd Velde Webdesign ©.

Een webshop laten maken brengt een complex verhaal met zich mee. Je krijgt met veel onderdelen te maken zoals het budget, keuze van content management systeem (CMS), design en aanvullende kosten van onder andere online marketing. Het is voor jou dan belangrijk aan wat voor soort kosten je kan denken bij de webshop die jij uiteindelijk laat bouwen. De kosten van een webshop variëren aan de hand van de complexiteit, zo kan één webshop €1.000 kosten en de andere webshop €5.000 of soms wel €10.000. Wil je weten hoe dit komt? Lees verder dan geef ik jou de handleiding die je nodig hebt.

vd Velde Webdesign © is ook constant aan het nadenken over mogelijkheden, prijzen en veel meer. Er is nu zelfs een webshop waar jij je onderhoudsabonnement kunt afsluiten of waar jij jouw webdesign kunt bestellen. Finetuning en veel meer volgt nog, maar de eerste stappen zijn gezet!

Lees snel verder via deze link of klik op de button hieronder.

Wat heb jij nodig

voor jouw webdesign

Voor jouw website of webshop heb je simpelweg 3 dingen nodig:

  1. vd Velde Webdesign ©
  2. domeinnaam
  3. webhosting

Jouw domeinnaam (vertel deze nooit door voordat je deze geregistreerd hebt) is jouw website-naam. Deze domeinnaam is gekoppeld aan een stukje webhosting. Webhosting kun je zien als een stukje harde schijf met toegekend (werk)geheugen. Uiteraard komt er meer bij kijken; dit is de meest simpele uitleg.

Een goeduitziende en functionele website. Uitleg ontvangen zodat jij het snapt. Alles geregeld van A tot Z. Samenwerken om jouw plannen te realiseren. Afspraken nakomen.

Dat is toch wat jij wilt? Neem dan snel contact op met vd Velde Webdesign