vd Velde Webdesign

Wie ben ik

vd Velde Webdesign ©, oftewel Arjan van der Velde, ben 10 jaar geleden begonnen op de Helpdesk bij de Parnassia Groep. Na het behalen van Microsoft Certificaten ben ik voor mijn werk verhuisd naar Den Haag. Inmiddels ben ik freelance IT Consultant met een groot netwerk en sinds 2014 ben ik deels ZZP’er in webdesign. Ik kom uit het Netwerk- en Systeembeheer wereldje; webdesign kwam op mijn pad en dit is het resultaat anno 2020.

Transparantie en duidelijkheid wordt geboden. Dit vraag ik ook van jou. Mocht je iets niet weten of snappen, gewoon vragen! Blijf nooit met vragen zitten en doe geen aannames. Dit helpt een ieder een hoop. De responstijd is veelal hoog. Je mail wordt beantwoord of je wordt teruggebeld. Dankzij eerder opgedane ervaringen met sommige klanten heb ik een aantal ‘regeltjes’ opgesteld. Per 01-08-2020 worden deze absoluut nageleefd. Waarvan akte.