vd Velde Webdesign

Wie ben ik

vd Velde Webdesign ©, gaat zo’n 13 jaar terug in de tijd. In 2009 heb ik diverse Microsoft Certificaten behaald en in 2010 ben ik voor het werk verhuisd naar Den Haag. De reden was een vaste baan bij de Parnassia Groep, oftewel bij een toenmalig bedrijf genaamd XTilton. Daarna is het vlot gegaan met het opdoen van kennis in diverse zaken. Inmiddels ben ik 2 jaar freelance IT Consultant met een groot netwerk en sinds 2014 ben ik deels ZZP’er in webdesign. Ik kom uit het Netwerk- en Systeembeheer wereldje; webdesign kwam op mijn pad en dit is het positieve resultaat anno 2023.

Transparantie en duidelijkheid wordt geboden. Dit vraag ik ook van jou. Mocht je iets niet weten of snappen, gewoon vragen! Blijf nooit met vragen zitten en doe geen aannames. Dit helpt een ieder een hoop. De responstijd is veelal hoog. Je mail wordt beantwoord of je wordt teruggebeld. Dankzij eerder opgedane ervaringen met sommige klanten heb ik een aantal ‘regeltjes’ opgesteld. Per 01-08-2020 worden deze absoluut nageleefd. Waarvan akte. vd Velde Webdesign © is door schade en schande wijzer geworden!