Webdesign

Wat doe ik

vd Velde Webdesign © creëert of vernieuwt jouw website. Websites voor de ondernemer, de ZZP’er of MkB. Ik maak, in goed overleg met jou, een vlotte én functionele website. Goed zichtbaar op mobiel, tablet en laptop én voorzien van de juiste tooling. Middels jouw marketingbeleid krijg jij in combinatie met jouw nieuwe website meer naamsbekendheid en later meer omzet of meer leads.

Jouw website wordt 24/7 via Zabbix gemonitord. Performance wordt gecheckt via tools zoals Grafana en GTmetrics. Wanneer jouw website down is, krijg ik automatisch een E-mail. Wil je deze ook ontvangen? Dat is zeker mogelijk.

Afbeeldingen, teksten, evenementen, online registratie, restaurantmenu.. Voor elk wat wils! Ik kan dat alles voor je wijzigen of toevoegen.

Uiteindelijk zorgen jij en ik er samen voor dat jij een nieuwe of opgefriste website hebt!