Jouw website sneller maken

Nieuwsgierig geworden?

Sneller maken? Een snellere website.. Is dat nu echt van belang?? Nou, dat is simpelweg te beantwoorden met een ‘ja’! Wanneer jouw klanten of jouw doelgroep moet wachten op het laden van een webpagina, dan haken ze af. Zelfs Google kijkt naar de snelheid van jouw website of webshop. Dat onderscheidt zich dan ook nog eens tussen de mobiele en de desktop versie.

Heb je een website of webshop? Wil je deze sneller laten maken? Sneller, opdat jouw klanten niet afhaken? Snelheid is echt een belangrijke factor voor jouw website of webshop! Zo ja, dan ben je nu op de juiste pagina beland! vd Velde Webdesign © kan jou daar bij helpen! 5 jaar ervaring en na meerdere websites gecreëerd te hebben, weet ik waar Abraham de mosterd haalt, weet ik waar de klepel hangt of hoe je het ook wilt noemen.

Zullen we samenwerken?

vd Velde Webdesign

Samenwerkend met jou, in overleg met jou, luisterend naar jouw wensen en ideeën en dit in Jip en Janneke taal uitgelegd indien nodig. Dit zijn simpelweg wat termen die ik samen met jou kan waarmaken. Wij maken samen die goeduitziende, correct functionerende en volwaardige website oftewel goede visitekaart voor jou, de ZZP’er of de MkB’er. Van horeca tot stichting, van autogarage tot kookprogramma, er is van alles mogelijk!

websitesnelheid verbeteren

Jouw website sneller maken

vd Velde Webdesign

Ik kan jouw website of webshop sneller maken door middel van twee betaalde software pakketten, namelijk WP Rocket en Imagify. Deze 2 plugins vallen onder mijn onderhoudsabonnement(en). Deze plugins dienen in zijn geheel ingesteld te worden. Ze kunnen namelijk ook dingen op jouw website of webshop ‘stuk’ maken. Wil je nog meer snelheid, dan kun je ook denken aan een zogheten ‘CDN’. CDN is een Content Delivery Network. Wederom een stukje software welke jouw website sneller maakt. Ik zet dit op via CloudFlare. Is het voor elke website noodzakelijk? Nee, dat niet. Maar het kan je zeker een verbeterde snelheid opleveren!

Heb ik jouw interesse gewekt? Vraag dan snel jouw abonnement aan. Uiteraard kun je me ook bellen via nummer: 070-2210456. Aarzel niet langer en neem ook die stap!

[av_productgrid categories='87' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' wc_prod_additional_filter='' sort='dropdown' prod_order='' offset='0' columns='2' items='9' paginate='yes' alb_description='' id='' custom_class='' av_uid='av-2cl56s']

Multi page website

Deze websites gingen je voor

Website sneller maken?

Contact-terugbellen
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt conform het Privacy-beleid: *

Laat dan je nummer achter en ik bel jou terug!

Zullen we samenwerken?

Uiteindelijk bouwen we samen een design. Ik kan niet zonder jouw tekst of zonder jouw afbeeldingen. vd Velde Webdesign © gaat geen teksten van soortgelijke websites als de jouwe kopiëren.

Gebruiksvoorwaarden en service

Service gerelateerd

 • vd Velde Webdesign © levert jouw webdesign op.
 • Jij bent zelf verantwoordelijk voor het verdere succes van jouw website.
 • Uiteraard denk ik met jou mee over jouw succes. Jij ontvangt tips welke jij kunt gebruiken.
 • Middels een onderhoudsabonnement draag ik zorg voor het in de lucht blijven van jouw website.

Prijs gerelateerd

 • vd Velde Webdesign © hanteert een voorschot van 30% op de totaalprijs van de overeengekomen offerte.
 • Werkzaamheden worden enkel volgens offerte uitgevoerd.
 • Alle prijzen zijn exclusief BTW.
 • Wanneer de totaalfactuur is voldaan, krijg jij jouw complete toegang tot jouw website.

Restituties

 • Ik verleen geen restitutie voor mijn gedane arbeidsuren. Mijn kachel dient ook te roken.
 • vd Velde Webdesign © verleent geen restitutie op het webdesign, wanneer jij denkt dat jouw bedrijf niet winstgevend is.
 • Cum agnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Toegang tot jouw website

 • Wanneer de totaalfactuur is voldaan, krijg jij complete toegang tot jouw website.
 • Middels bovenstaande heb jij 24/7 toegang tot jouw website om berichten te plaatsen of content te wijzigen.
 • vd Velde Webdesign © behoudt ten allen tijde toegang tot jouw website.

Uiteraard verwijs ik je graag door naar mijn Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.

× Stuur een appie!